BastuLogo
BIS23_logo_RGB_liggend

Bastu Design op Bisbeurs 2023

  02/10/2023

Bastu Design zal dit jaar aanwezig zijn op de Bisbeurs 2023. Deze beurs vindt plaats van 7 – 15 oktober 2023 in FLANDERS EXPO - GENT. Je kan ons vinden op de stand 1168 van X-trend  Tot dan!

Bastu design brengt wellness in uw huis!

BastuLogo

Wij brengen wellness naar u thuis

Als u een wellness bij u thuis wilt laten bouwen, dan zit u goed bij Bastu Design uit Aarsele. Wij ontwerpen en creëren al 25 jaar wellnessproducten op maat voor de meest uiteenlopende klanten. Wij staan gekend voor onze hoge graad van kwaliteit en afwerking, en dit van ontwerp tot realisatie. Laat u inspireren door onze creaties en projecten. Wij zijn ervan overtuigd uw project met de grootste zorg te realiseren.

 

Wellness op maat bij u thuis

Bij Bastu Design kopen we alleen de toestellen aan, terwijl we verder alles maken in ons eigen atelier. Hierdoor kunnen we de door u gewenste wellness helemaal afstemmen op uw dromen. Zo heeft u altijd de gewenste wellness thuis in West-Vlaanderen. Zo bieden we de volgende producten aan:

U kunt kiezen voor één specifiek product, maar het is ook mogelijk om deze producten te combineren voor de optimale wellnesservaring. Zoekt u een betrouwbare partner voor een totaalproject om het achterhuisje tot een afgewerkte wellness om te toveren? Onze specialisten staan voor u klaar. Zowel particulieren als professionele wellnesscentra kunnen bij ons terecht.

 

Kwalitatieve en passende wellnessoplossingen

U wilt natuurlijk dat de wellness die we bij u thuis bouwen van de beste kwaliteit is. En dat is wat wij u garanderen. Zo kiezen we voor de banken en ruggensteunen van onze thuissauna’s bijvoorbeeld voor de houtsoorten hemlock- en abachihout. Maar natuurlijk houden we al even graag rekening met uw persoonlijke wensen tijdens het bouwen van de welness bij u thuis. Doet u graag al wat inspiratie op? Bekijk dan zeker onze eerder gerealiseerde projecten.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Omdat uw wellness een oord van ontspanning en genot moet zijn, halen wij steeds al onze troeven boven. Daarom gaan we altijd ter plaatse om de installatie in goede banen te leiden en rekent u daarbij op gratis advies. Heeft u interesse in het bouwen van een wellness bij u thuis of wenst u een offerte voor één of meerdere van onze mogelijkheden? Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer info over de mogelijkheden en de kostprijs.

Interesse? Contacteer ons vrijblijvend...