BastuLogo

Sauna op maat Wallonië

 

Wellness realisaties compleet op maat gemaakt
Glasmozaiek van Bisazza of Sicis-tegels
Kwalitatief met ionisatie van water

 

Wilt u een sauna op maat laten installeren in uw huis of vakantiehuis in Wallonië? Doe dan beroep op de expertise van Bastu Design uit Aarsele in West-Vlaanderen. Ons bedrijf ontwerpt en plaatst luxe sauna’s op maat in heel Vlaanderen en Wallonië. Lees verder en ontdek wat onze sauna’s onderscheidt van de andere.

 

Sauna op maat van uw wensen voor uw huis in Wallonië

Wanneer u door ons een sauna op maat laat ontwerpen voor uw woning in Wallonië profiteert u hoe dan ook van topkwaliteit, voor een luxe wellness-ervaring thuis. Alle materialen worden gekozen in samenspraak voor een sauna op maat in een landelijke of net een moderne stijl die past bij uw huis in Wallonië. Omdat uw sauna bij ons in eigen atelier wordt gemaakt, bent u zeker van de beste kwaliteit en volledige vrijheid in het design van uw sauna op maat. Daarbij werken we met hemlockhout en splintervrij Abachi-hout voor comfortabele zitbanken. Dankzij sauna-ovens uitgerust met de nieuwste technieken profiteert u nog jarenlang van uw sauna op maat in Wallonië.

 

Laat ons uw wellnesswensen realiseren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een sauna op maat voor uw huis in Wallonië of in Vlaanderen? Contacteer ons en de behulpzame medewerkers van ons bedrijf gespecialiseerd in welnessproducten uit Aarsele. Wij luisteren graag naar uw wensen om deze vervolgens te realiseren. Bel ons op het nummer +32 495 10 58 00 of vul het contactformulier in. In onze realisaties vindt u alvast inspiratie voor uw nieuwe privésauna. Daar ziet u ook enkele andere producten, zoals ons stoombad.