BastuLogo

Sauna thuis West- Vlaanderen

 

Wellness realisaties compleet op maat gemaakt
Glasmozaiek van Bisazza of Sicis-tegels
Kwalitatief met ionisatie van water

 

Bij Bastu Design kunt u een mooi afgewerkte sauna kopen voor bij u thuis in Kortrijk, West-Vlaanderen of elders in Vlaanderen. Wilt u ook een eigen sauna kopen om thuis van te genieten? Lees dan zeker verder en ontdek meer over de voordelen van het kopen van een thuissauna en de mogelijkheden die u heeft voor het laten plaatsen van een sauna bij onze firma in Aarsele.

 

De gezondheidsvoordelen van een sauna kopen voor thuis

Wilt u graag een sauna voor thuis kopen? Dan geniet u van vele voordelen! Door regelmatig een sauna te nemen, stimuleert u de wisselwerking tussen het snel verwarmen en snel afkoelen van uw lichaam. Door een saunabezoek stijgt uw lichaamstemperatuur met 1°C, waardoor u een kunstmatige koorts ondergaat en de productie van afweerstoffen toeneemt. U begint te transpireren en daardoor worden de dode huidcellen verwijderd. Ook is de sauna goed voor uw spieren en na een tijdje voelt u zich helemaal herboren. Kortom, een sauna laten plaatsen biedt u enkel voordelen. Wanneer u ervoor kiest om bij ons een thuissauna te kopen, heeft u bijzonder veel mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om een echte luxesauna in uw huis te laten plaatsen. Ook een buitensauna op maat behoort tot de opties voor uw eigen sauna.

Meer dan enkel een sauna laten plaatsen

Bij Bastu Design kunt u meer dan enkel een sauna kopen voor gebruik thuis. Bij ons vindt u alles voor een echte wellness-ervaring thuis. Combineer uw eigen sauna bijvoorbeeld met:

voor optimale luxe. Uiteraard geniet u bij zowel het kopen van een thuissauna als andere mogelijkheden voor wellness thuis van de beste kwaliteit van ons bedrijf.

 

 

Contacteer ons om uw thuissauna te kopen

Wij zijn een klein en dynamisch bedrijf dat staat voor maatwerkoplossingen voor uw wellness. Wanneer u ervoor kiest om bij ons een sauna voor thuis te kopen, realiseren we steeds een sauna op maat. We voorzien altijd passende oplossingen en denken daarbij met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op indien u interesse heeft om een eigen sauna te laten ontwerpen en plaatsen door ons team. Dat kan door te bellen naar +32 495 10 58 00. Wij staan u graag te woord.