BastuLogo

Sauna thuis West- Vlaanderen

 

Wellness realisaties compleet op maat gemaakt
Glasmozaiek van Bisazza of Sicis-tegels
Kwalitatief met ionisatie van water

 

Bastu Design produceert een zéér uitgebreid gamma voor een mooi afgewerkte sauna voor bij u thuis in West-Vlaanderen of elders in Vlaanderen. Wilt u ook een sauna kopen om thuis in West-Vlaanderen van te genieten? Lees dan zeker verder en ontdek meer over de voordelen en onze mogelijkheden!

 

De gezondheidsvoordelen van een sauna kopen voor thuis in West-Vlaanderen

Woont u in West-Vlaanderen of elders in Vlaanderen en wilt u graag een sauna voor thuis kopen? Dan geniet u van vele voordelen! Door regelmatig een sauna te nemen, stimuleert u de wisselwerking tussen het snel verwarmen en snel afkoelen van uw lichaam. Door een saunabezoek stijgt uw lichaamstemperatuur met 1°C, waardoor u een kunstmatige koorts ondergaat en de productie van afweerstoffen toeneemt. U zult beginnen te transpireren en daardoor worden de dode huidcellen verwijderd. Ook is de sauna goed voor uw spieren en na een tijdje voelt u zich helemaal herboren. Kortom, een sauna kopen voor gebruik thuis in Vlaanderen biedt u enkel voordelen.

Meer dan enkel een sauna kopen voor thuis in Vlaanderen

Bij Bastu design kunt u meer dan enkel een sauna kopen voor gebruik thuis in West-Vlaanderen of elders in Vlaanderen. Bij ons vindt u alles voor een echte wellness-ervaring thuis. Combineer uw sauna met een stoombad of een infraroodcabine voor de optimale luxe ontspanning. Uiteraard geniet u bij zowel het kopen van een sauna als andere mogelijkheden voor welnness thuis van de beste kwaliteit van ons bedrijf uit West-Vlaanderen.

 

 

Contacteer ons voor meer informatie

Wij zijn een klein en dynamisch bedrijf dat staat voor maatwerkoplossingen. Omdat wij gevestigd zijn in Aarsele kunt u natuurlijk een sauna kopen in West-Vlaanderen, maar ook voor een sauna op maat in Vlaanderen of Wallonië kunt u gewoon bij ons terecht. We voorzien altijd passende oplossingen en denken daarbij met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze producten. Dit kan door te bellen naar +32 495 10 58 00. Wij staan u graag te woord.