BastuLogo

Sauna thuis West- Vlaanderen

 

Wellness realisaties compleet op maat gemaakt
Glasmozaiek van Bisazza of Sicis-tegels
Kwalitatief met ionisatie van water

 

Bij Bastu Design kunt u een mooi afgewerkte sauna voor bij u thuis in West-Vlaanderen of elders in Vlaanderen kopen. Wilt u ook een sauna kopen om thuis van te genieten? Lees dan zeker verder en ontdek meer over de voordelen van het kopen van een sauna en de mogelijkheden die u heeft bij onze firma in Aarsele!

 

De gezondheidsvoordelen van een sauna kopen voor thuis

Wilt u graag een sauna voor thuis kopen? Dan geniet u van vele voordelen! Door regelmatig een sauna te nemen, stimuleert u de wisselwerking tussen het snel verwarmen en snel afkoelen van uw lichaam. Door een saunabezoek stijgt uw lichaamstemperatuur met 1°C, waardoor u een kunstmatige koorts ondergaat en de productie van afweerstoffen toeneemt. U zult beginnen te transpireren en daardoor worden de dode huidcellen verwijderd. Ook is de sauna goed voor uw spieren en na een tijdje voelt u zich helemaal herboren. Kortom, een sauna kopen voor gebruik thuis biedt u enkel voordelen.

Meer dan enkel een sauna kopen voor thuis

Bij Bastu design kunt u meer dan enkel een sauna kopen voor gebruik thuis. Bij ons vindt u alles voor een echte wellness-ervaring thuis. Combineer uw sauna bijvoorbeeld met:

voor optimale luxe. Uiteraard geniet u bij zowel het kopen van een sauna als andere mogelijkheden voor welnness thuis van de beste kwaliteit van ons bedrijf.

 

 

Contacteer ons voor meer informatie

Wij zijn een klein en dynamisch bedrijf dat staat voor maatwerkoplossingen voor uw welness. Omdat wij gevestigd zijn in Aarsele kunt u natuurlijk een sauna kopen in West-Vlaanderen, maar ook voor een sauna op maat in Wallonië of de rest van Vlaanderen kunt u gewoon bij ons terecht. We voorzien altijd passende oplossingen en denken daarbij met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het kopen van onze welnessproducten, zoals de sauna. Dat kan door te bellen naar +32 495 10 58 00. Wij staan u graag te woord.