BastuLogo

Wellness thuis West-Vlaanderen

Wellness realisaties compleet op maat gemaakt
Glasmozaiek van Bisazza of Sicis-tegels
Kwalitatief met ionisatie van water

Als u een wellness bij u thuis in West-Vlaanderen wilt laten bouwen, dan zit u goed bij Bastu Design in Aarsele. West-Vlaanderen is de plek waar strandtoeristen genieten, waar dagjesmensen in het mooie Brugge kuieren en waar de Last Post in Ieper de avond afsluit. West-Vlaanderen is echter ook uw thuis waar u tot rust komt en door een welness te bouwen, dragen wij daar met plezier aan bij.

 

Wellness op maat bij u thuis

Bij Bastu Design kopen we alleen de toestellen aan, terwijl we verder alles maken in ons eigen atelier. Hierdoor kunnen we de door u gewenste wellness helemaal afstemmen op uw dromen. Zo heeft u altijd de gewenste wellness thuis in West-Vlaanderen. Wilt u een ontspanningschalet in de tuin? Zoekt u een betrouwbare partner voor een totaalproject om het achterhuisje tot een afgewerkte wellness om te toveren? Bent u op zoek naar een douche of een stoombad? Of dacht u eerder aan het bouwen van een infraroodcabine of een hele wellness voor bij u thuis in West-Vlaanderen? Bij ons vindt u het allemaal.

Kwalitatieve en passende wellnessoplossingen

U wilt natuurlijk dat de welness die we bij u thuis in West-Vlaanderne bouwen, moet natuurlijk van de beste kwaliteit zijn. En dat is wat wij u garanderen. Zo kiezen we voor de banken en ruggensteunen van sauna’s op maat, bijvoorbeeld voor de houtsoorten hemlock- en abachihout. Maar natuurlijk houden we al even graag rekening met uw persoonlijke wensen tijdens het bouwen van de welness bij u thuis. Doet u graag al wat inspiratie op? Bekijk dan zeker onze eerder gerealiseerde projecten.

Vraag meer informatie aan

Omdat uw wellness een oord van ontspanning en genot moet zijn, halen wij steeds al onze troeven boven. Daarom gaan we altijd ter plaatse om de installatie in goede banen te leiden en rekent u daarbij op gratis advies. Wilt u weten of een wellness bij u thuis in West-Vlaanderen bouwen een goed idee is? Neem dan telefonisch contact met ons op via +32 495 10 58 00 of vul het contactformulier in. U kunt onze medewerkers dan naar de mogelijkheden en de kostprijs vragen.